faaaaajnt

SHÄNARE
skola idag, den rulla påååå. förutom att becca inte var där, de va ju lite trök. men annars är allt fajnt ! sista lektionen var det nån bajsunge som gjorde att brandlarmet gick o alla var tvungna att gå ut och ställa sej på den där jävla isplanen som vart hel blöt för det hade smällt. kul. men nu ska ja duscha, sen ska ja städa mitt rum som ja skulle fixa förra veckan.o sen vill ja baka kladdkaken, synd bara att ja alltid misslyckas :(

fina miner där du

kom hem för ett tag sen, var i stan o fixa min mobil. och lite andra saker.. köpte världens bästa ögonbrynspenna!! haha kul o veta. nej men, vet ni vad jag ser nuuuuu? att mitt rum ser ut som en bomb så det måste ja fixa, imr ska ja till utk o spela lite! sen på måndag ska ja o issa hitta på något . vi får väll höres :)

Gammmaaaaaaaaaal!

saknar mitt mörka hår lite..


förut

nu
vad blek jag är !!?
iallfall så saknar jag mitt mörka hår lite.. eftersom jag gjorde blonda slingor i höstas, plus att jag börjar få världens fetaste utväxt. hur snyggt är det liksom ?
men jag funderar på att färga lite mörkare igen, men inte lika mörkt kanske som på bilden där uppe, men nånstans mellan det ? svårt det här

bajs ..

storvretacupen gick åt helvete ... vill inte ens prata om de . men en god nyhet var att ja kom med till camp 1 , upplandslaget . så de va ju kul (Y) så nu i helgen har ja 2 seriematcher o sen är det DM-final i fotboll elr ja .. futsal , så tagga inför den !


sirius...


/issa

storvretacupen

kommit hem från match , vann med 5-0 . igår vann vi alla matcher oxå , o de betyder att vi vann gruppen , så snart ska vi åka till fyreshov o spela 8delsfinal o efter de , typ hav 8 elr nått ? blir de kvartsfinal (Y)


/issa

skorna


här är skorna som issa o ja köpte likadana av :)

vi tar allt nu !

har inte hunnit eller orkat blogga så vi  tar allt nu!

nyår: spenderade den sista dagen på året med issa binjao o sandrou. Hade det skit kul i sävja hos binjo, har massa bilder på mobilen från tolvslaget , videos osv. lägger kanske upp sen . sen gick vi aldrig o la oss, elr jo vid 8 på morgonen o då fick vi sova till 12, det var lite trögt och komma upp då kan man ju säga. men vi gick till slut upp iaf och issa o ja stannade till ungefär 3 sen tog vi bussen till stan o sen bussen hem. Man var ju lite trött då kan man säga.

igår: Issa kom hit, båda var nog lika trötta så vi gjorde inte så mkt, chejkade lite till dance 2. thuns , vi köpte ett par skor. båda två likadana, bilder kommer! och jag köpa även en stickad tröja.

och idag är jag förkyld, ont i halsen o feber. kul :) men eftersom jag inte har nått att göra idag eftersom jag är sjuk så tänkte ja börja på en ny design.


NYÅR
trötttttttttttttttttttttttttt som f a n

hej, har inte sovigt nånting inatt.. man e ju lite trött du. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,. HEKJÅ

RSS 2.0