El Clásico !
ja dööööör


15.35


fiiin
har inte kunnat blogga i helgen så mkt, men skriver nu :) söndag idag , har inte gjort mkt alls. varigt i stan o kollat på jacka.. just nu ligger ja här o tittar på film o lyssnar på musika, ska plugga lite sen hah. aja har inget o skriva men hare bra, skriver imr tror jag.

utvsamtal,

ciao, kom hem från utvsamtal för ett tag sen. gick ganska bra :)
skolan idag var okej , men håller med issa ( inlägg under ) om syslöjd, inte så jävla kul inte du .. becca ja adda dej på msn förresten, så logggaaa in ;) aja. nu ska ja äta är bajs hungrig så vi hörs !

bajs..

har inte uppdaterat på typ en vecka .. sry , men har haft träningar plugg o 3 matcher i helgen så har helt enkelt inte hunnit .

måndag .. hatar måndagar , har sån här jävla lång syslöjd , fyfaaaan .. hände inte så mkt annars , kajsa e korkad som vanligt o jasse o beca e konstiga :D


hahaha hitta en bild på mej o binjaao från SM förra året :D/issa

tidsinställt

shenamorsen, tidsinställt inlägg eftersom att jag förmodligen sitter o pluggar just på ett no prov som vi har imr, o ja kan inte mkt av det inte. så det måste göres, skolan idag var helt  okej. första lektionen hade vi idrott, egentligen teori men de skippa vi för alla vi tjejer skulle spela basket med nån som hette teo ? el kmr inte ihåg men nått sånt.. sen har dagen bara rullat påååå, o ja sluta två (y)

tråkiga inlägg nuförtiden. men vi vet inte riktigt vad vi ska skriva om, vi ska bli bättre :)

tisdaaag


bild i repriiiss ;)

heeey, idag var det skola. becca va sjuk, och vi slutade klockan 1! sen åkte ja hem o bara gjorde ingenting.. ska plugga lite på NO provet, o SO provet som jag inte har gjort för att jag var sjuk då vi gjorde det.. men jaa ni, nu ska ja rulla vidare. vi hörs! :)
svarar på kommentarer sen..


sjukaaa

Förlåt för världens sämsta uppdatering, men det är så att både jag och issa har varigt sjuka och det är vi fortfarande. Jag har bara blivigt sämre o sämre :(, men ja har fått tebaka rösten, hah. aja, ville bara skriva ett inlägg när jag ändå satt vid datan. ni får ha det bra, vi höres!


gammal,

/kajsa

5-2

kommit hem från match , vann med 5-2 mot alba dj17 (Y) igår vann vi matchen mot bäling oxå , naz (Y) imr äre skolaaaa .. asså orkaar verkligen inte !!! :'((


/issa

19:18- halsduken


ser ut som den har olika färger på varje bild, men de har den inte ..
99:-

dinsko


åh, .. 1:an elr 2:an ? ja tror nästan de får bli 1:an , eller ?

igår va ja först på stan, (läs issas inlägg under ) köpte världens mysigaste halsduk på hm! sen köpte jag en kofta på cubus. sen efter det så åkte jag o binjo hem till issa. skit kul vare! o ja. idag...kom hem för en timme sen kanske, har inte gjort så mkt. juste måste köpa vinterjacka med :o har hittat en men de kosta 4000 .. hehe :]
fixar ett tidsinställt inlägg snart så ni får se halsduken o kanske koftan :)

svaampiii

ida åkte ja till stan me kajsa , träffade emilia emma beccan o lina på bussen , dom e skumma .. he he . köpte bara en kofta typ . sen efter de åkte ja binjaao o kajjsu hem till mej :D vi åt tacos o kolla på film , naazz naazzz (Y) o imörn äre match mot bälinge , futsal .. får se hur de går .
två störda bilder från veckan :P/issa


13:22 - summer


collage från sommarn, saknar ♥

hallo!

idag ska jag inte göra ett skit, väldigt skönt :) måste städa mitt rum som ser ut som jag vet inte vad. Igår åkte ja iväg till issa vid tolv o kolla på film o så, sånt jävla pissväder igår. gillas inte ! imr ska vi in till stan först.. sen skulle binjo komma till issa på kvällen o då e alla där, men aja nu måste ja gå .. skriver sen!

RSS 2.0