gott nytt åår!

är snart klar, ska bara sminka mej. sen ska papa skjusa ner me och issa till bussen sen ska vi till sävja där binjo o sandra är:) men ja skriver imr , gott nytt ååååååååååår

bilder från förra nyåret  elr va man ska säga..


neeeeeew!


heeeej!
nu har jag typ sålt min kamera för ett inköp av en nyyyy!! de e najs . i början av veckan var jag med issa och binjo. men sen resten av min vecka har bestått av issa. och imr är de nyår! de e najs. aja nu ska jag.. kolla på kläder så hejdå :D

hatar rean ...

va inne i stan idag med binjao o kajsa :D awesome , men hatar rean .. hittar inte ett piss , bara fula bajsiga grejer .. hitta typ ett par trosor . men annars köpte ja typ leggins kofta osv . sen vi åt på ett litet cafe typ , mysigt


stan

ååh, den här 23-dagars grejen är ju fett tråkig, alla inlägg som ja har gjort har varigt tidsinställda hah. får se om ja orkar fortsätta med alla dagar, tveksamt på de du.
idag var jag i stan med issa o bianca. lite för mkt folk för min smak heh, köpte en kofta. lägger kanske in bild sen :) imr kmr issa o binjo hit tror ja o chejkar lite aaass så att säga.


gammal

DAG 06- MINA SYSKON


Eve: jag har bara en syrra och det är evelina, hon är 16 snart 17 år. och jag är typ 5-10 cm längre än henne hihi. känns bra! vissa säger att vi är jätte lika.. vissa tycker att jag ser äldre ut än henne när vi står bröve varandra, känns bra! haha nej men , vi är väll inte så jätte lika i utseende, hon har blondt hår o väldigt blåa ögon. Jag har mer mörkt hår med lite mer blågröna ögon. men i sättet är vi mer lika, vi har exakt samma konstiga humor. men ja, hon kan vara lika snäll som hon kan va sur/arg på mej. hehe, men oftast glad ;)

DAG 05-MIN FAVORIT RESA

jag har varigt i spanien, afrika, thailand,turkiet,cypern, säkert mera ställen men kmr inte på något just nu. men iallafall, av alla dom ställena jag varigt på så slår INGET thailand. asså, det är helt sjukt hur underbart det är. har varigt där två gånger nu, en gång nu i år o en gång för tre år sen ? om vi har tur kanske det blir en till resa dit igen snart :)


DAG 04-DET HÄR ÅT JAG IDAG- tidsinställt

GOD JUL ALLA :)



DET HÄR ÅT JAG IDAG:

kan inte riktigt skriva vad jag ska äta elr har ätit för det är julafton idag, o då blir det massa julmat, godis osv. ah ni fattar. men man kan väll skriva julmat, godis ? haha :)

DAG 03-DET HÄR GÖR MIG GLAD

asså det finns så mycket som gör mig glad, vet inte riktigt vad jag ska skriva, min familj, vänner, osv. men mina vänner gör mig jedrans glad! så fort man ser dom så får man ett leénde på läpparna hihi :D

julklappar

hej hej:)
idag har jag köpt dom sista julklapparna. så nu är allt klart, skönt! men ja har ingenting ja ska ha på mig. äh aja de fixar sig, nuuuuuu ska ja ät´n . så ehdå :D


DAG 02-TRE BILDER JAG GILLAR

Det finns så många bilder jag gillar, men här har ni 3 bilder jag gillar!

DAG 01-OM MIG

okej suger på sånt här haha men aja :)

jag heter kajsa och är 14 år, snart femton. elr snart o snart i juni hah. men jag bor en bit utanför uppsala och går i almunge skola .
Skratta är nog det bästa jag vet hah, och det gör jag som mest med mina underbara vänner. som jag inte skulle klara mig utan. Jag gillar att ha mycket planerat och blir lätt stressad ( haha, de vet mina vänner om ;) och  när jag bli stressad blir jag sur/arg, min mest dåliga sida, för det går ofta ut över mina vänner. gillas inte! ja.. finns inte så mycket o säga, kan vara ganska blyg mot nya människor. men de går över snabbt när jag lärt känna dom,
ehm jaa. de här vart en kort beskrivning om mig och den var inte spec bra heller haha. men aja, puss :)

23-dagarslista!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Tre bilder jag gillar
Dag 03 – Det här gör mig riktigt glad
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Min favorit resa
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Mitt smink
Dag 09 – Den här veckan
Dag 10 – Mitt rum
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Mina favoritskor
Dag 13
– Om det vore min sista dag
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag inte kan leva utan
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min perfekta dag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Min framtid
Dag 21 – Bloggarna jag läser
Dag 22 – Mina senaste inköp
Dag 23 – Det här får mig att gråta


eftersom jag inte vet vad jag ska blogga om ett dugg, så tänkte ja oxå haka på och göra en sån hör 23-dagarslista :) det finns ju måna olika sånna här, men tog den här från en annan blogg.. vi får se om ja börjar första inlägget idag eller inte.


idiåtn

ASÅÅ JA SKREV ETT INLÄGG O DE FÖRSVANN, surt, VI ÄR MED JÄSENBÄCEN!!!:D


bajs bajs bajs

igår var det match , sluta med akuten .. hehe . så har varit hos en ögonläkare hela morgonen , får inte träna på en vecka .. bajs . sen kom ja till skolan , jasse o beca var inte där (?) så hände inte så mkt , ja o kajsa åkte till thuns , hitta en tröja typ .




/issa

måndag ...

helgen .. Hade 6 matcher men spela bara 5 , vidare i SM , Falun nästa ! :D fotboll är vi vidare till final , när vi vinner den kommer vi till SM där med :D så helgen vart lyckad , och var skit trött idag (y) imr är det match mot Björklinge kulkul :) finns inte sp mkt mer o skriva ..

nu måste ja plugge


kuuuuuul bild
de går inte så bra med designen.. har typ inte fantasi. hur ska den se uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut :(
issa, help me!

ska bli bättre!

issa o jag har ju inte varigt så bra på att skriva här i bloggen, eller iallafall inte jag. men nu ska ja börja som vanligt igen o försöka skriva några inlägg varje dag! håller på med en ny design också! eftersom våran design är så sommrig så måste vi fixa en ny. hoppas den blir klar idag, annars får jag ta det i veckan eller nästa helg.

idag måste ja verkligen plugga, imr har jag kemiprov. sen på tisdag har jag sv-prov, sen så ska jag få ett hemprov i so, för jag var sjuk när vi gjorde det i skolan så då ska ja få gem vg frågor o skriva hemmaaaaa. najs! aja fixar snart en tjuvkik på designen. så hoppas jag att den blir klar idag :)

julklappar

kommit hem från stan , handla lite julklappar med kajsa :) åt på cupido oxå , mysigt . imr drar ja till gävle , SM i innebandy , najjs . sen på söndag har ja 2 matcher , fotboll o innebandy  kul kul :D kmr inte bli så mkt mer uppdatering av mej så de får kajsa stå för :D 

/issa


binjaaaaaaaaooo

nu sitter jag heer med lilla binjaaaooooo , vi ska snart på innebandyträning :D vi har ätit massa pepparkakor hihihihihihihihiihhiihih awssssooommmeeeee (Y)


temadagar

nu sitter vi hemma hos issa och snart ska vi kolla på harry potter dödsrelikerna :) de e temadagar nu , igår va vi i stockholm de sööög .. idag skulle vi till skolan o göra nå bajs expriment , men vi orka inte så vi sket på det  hahahahha :D så vi har typ sovit o ätit pepparkakor idag , naazz :D




/issa kajsa

MÅNDAAAAAAAAAAAAAG

skolan idag va bajs. hatar måndagar, skit sega! + att vi har typ jätte lång syslöjd på morgonen. man ba kul. och imrgon har vi elevens val, ska till sthlm med ip o tore, asså, va e de här liksom :( men jajja. jag o issa har pratat om o göra en juldesign eftersom att våran är väldigt sommrig haha, de passar ju inte in så bra nu direkt. men aja vi får se när det blir. när vi har tid antagligen :)

fan va ja saknar sommarn :

RSS 2.0